čtvrtek 8. října 2020


KDYŽ DEPILACE NEBOLÍ


Depilace vyžaduje delikátní a individuální přístup, úspěch procedury závisí na struktuře chloupků, prahu bolesti a způsobu života. Nové série přípravků Deline zaručuje maximální výsledek v souboji za dokonalou pokožku bez jediného zbytečného chloupku.

Voskové depilační proužky snadno odstraní dokonce i ty nejkratší a nejjemnější chloupky, aniž by poranily pokožku. Série Deline poskytuje hladkost tvým nohám až na 28 dní. Po beauty proceduře je nutné uklidnit pokožku, použij speciální čistící olej po depilaci. Výtažek z orchideje odstraňuje podráždění a brazilský olej murumuru, hluboko vyživuje a hydratuje pokožku.

Upevnit uklidňující účinek pomůže krém po depilaci Deline. Díky kyslíkovému komplexu a olejům přípravek účinně změkčuje podrážděnou pokožku, zpomaluje růst chloupků a ztenčuje je, tím prodlužuje frekvenci opakovaných procedur depilace a holení.

Prodloužit pocit hladkosti pomohou speciální přípravky Deline - gel na holení, který umožní ideální skluz holicího strojku a ochrání pokožku od mikroskopických řezných ran během procedury. Pro zabránění zarůstání chloupků vyzkoušej speciální tonikum po holení a depilaci. Emulze obsahuje kyseliny glykolovou a mléčnou. tonikum jemně odlupuje pokožku, zajišťuje volný růst chloupků. Přípravek je vhodný pro každodenní používání.

Nové vzorce krásy od Faberlic - vše proběhne hladce!

Žádné komentáře: