sobota 24. října 2020


 Nová řada dekrativní kometiky First Class je tvým ideálním make-upem jedním dotykem! Základ produktu tvoří skvělé textury a složení a též patentovaná technologie italské společnosti INTERCOSHINE. Ponoř se do světa první třídy s nadoblačně krásným make-upem série glam Team.

Pozvedni řasy na nejvyšší úroveň!
Objemová řasenka
Ultračerná řasenka pro nadoblačný objem řas. Filcový štěteček s rovným seříznutím nadzvedává a prokresluje řasy jedním pohybem. Obsahuje unikátní polymery, které zajišťují rovnoměrné, odolné pokrytí bez sypání a stop kolem očí. Řasenka vytváří krásný efekt "liščích očí" - maximální prodloužení řas k vnějšímu koutku oka. 

Opusť zavazadlo nedokonalostí!
2 v 1: Korektor a Tónovací přípravek
Hlavní předností přípravku je elastická textura, která se nehromadí v záhybech pokožky. Ultrapigmentovaná textura zakrývá nedostatky a vytváří dokonalý matný závěr, technologie INTERCOSHINE zajišťuje odolný, komfortní nátěr na dlouhou dobu. Velký a pohodlný aplikátor umožňuje zároveň nanášet a rozmazávat přípravek jako korektor i tónovací podklad. Ideální matný závěr a ochrana před sluncem SPF 30 v jednom flakónu. Vyzkoušej prvotřídní kosmetiku First Class hned teď!

Žádné komentáře: