čtvrtek 8. října 2020


 NOVINKA KAMPANĚ č. 15


Nová řada kosmetických přípravků N4W pro péči o pokožku byla vyvinuta speciálně pro dívky a chlapce ve věku od 12 let. Obsahuje složky, které účinně a nekompromisně bojují o zdravou a čistou pokožku.

Zn PCA – zinková sůl kyseliny pyrrolidon karbonové. Přírodní složka, která snižuje tvorbu kožního mazu, zlepšuje jeho odtok ze žlázy a urychluje proces zrodu nových buněk a umírání starých. Zn PCA potlačuje růst bakterií, které se účastní vzniku uhrů a pupínků. Bezpečné antiseptikum pro pokožku s možností zadržovat vláhu pokožce dodává hladkost a pružnost. 

TASMÁNSKÝ PEPŘ - TAZMAN PEPPER™
Rostlina se široko používala v tradiční medicíně aboriginy v Tasmánii a Austrálii jako léčivý prostředek a přísada. Považuje se za nejprospěšnější druh pepře na světě. Je to podivuhodné, ale fakt - výtažek z tasmánského pepře má uklidňující účinek, odstraňuje pocit diskomfortu a pálení, likviduje zanícení a podráždění pokožky.

Čistící maska 4 v 1 šetrně odlupuje, čistí póry a zmírňuje nepříjemné pocity na pokožce. Lze ji používat jako masku, peeling i pro každodenní vyčištění.
Lotion proti černým tečkám 4 v 1 napomáhá odstranění uhrů, zúžení pórů, snižuje tvorbu kožního mazu.
Matující krém 4 v 1 normalizuje tvorbu kožního mazu, matuje pokožku, vyrovnává tón a hydratuje pokožku.
Korektor 4 v 1 okamžitě maskuje nedokonalosti, reguluje tvorbu kožního mazu, napomáhá

Žádné komentáře: