čtvrtek 8. října 2020


 NOVINKA KAMPANĚ č.15


V zimním období vlasy vyžadují mimořádnou péči a dodatečnou starostlivost. Chladné teploty venku a suchý vzduch v místnostech negativně ovlivňují strukturu vlasů, činí je zeslabenými a mdlými. Nošení pokrývek hlavy láme a elektrizuje vlasy a pokožka hlavy se rychleji zahřívá a špiní z důvodu "skleníkového efektu". Zima je opravdovou zkouškou!

Speciální přípravky Winter Care spasí a uchovají zdraví tvých vlasů. Obsahují aminokyseliny, které hluboko pronikají a obnovují strukturu vlasů, účinně chrání před negativními faktory životního prostředí. Věnuj svým vlasům zdravý lesk a profesionální péči spolu s novými přípravky EXPERT s technologií "zimní terapie":
Šampon-balzám 2 v 1 pro všechny typy vlasů šetrně čistí vlasy od zašpinění, zachovává vodní rovnováhu, vyživuje a kondicionuje vlasy po celé délce.
Balzám pro všechny typy vlasů doplňuje a zesiluje účinky šamponu, zpevňuje strukturu vlasů, činí je měkkými a lesklými. Je vhodný pro časté používání.
Maska na všechny typy vlasů hluboko vyživuje vlasy a pokožku hlavy, navrací vlasům přirozený lesk, činí je krásnými a hedvábnými na dlouhou dobu.

Série Winter Care je vhodná pro všechny typy vlasů. Vyzkoušej univerzální přípravky péče o vlasy hned teď. Ty i tvoje vlasy si zimu  zamilujete!

Žádné komentáře: