sobota 24. října 2020


 

Když zapadá slunce a houstne soumrak, se jako kouzlem otevírá křehké poupě noční růže. Je to ztělesnění smyslnosti, tajemství a ženského počátku.

LUNICA je sérií přípravků pro intimní hygienu na bázi noční růže (pupalky) a prebiotik. Příjemné a něžné textury produktů s jemnou květinovou vůní zajišťují šetrné vyčištění, hydrataci a dlouhodobý komfort. Série přípravků podporuje zdravou rovnováhu mikrobiomu intimních zón, stimuluje růst užitečné mikroflóry. 

Čistící krémový gel pro intimní hygienu
Jemný krémový gel šetrně čistí a napomáhá udržení zdravé rovnováhy mikrobiomu intimní zóny. Dodává neopakovatelný pocit svěžesti, zajišťuje spolehlivou ochranu během dne.

Čistící hydrofilní olej pro intimní hygienu
Voňavý olej jemně čistí intimní zóny, obnovuje přirozenou rovnováhu hydratace pokožky. Přípravek se rovnoměrně roztírá na suché pokožce, při vzájemném působení s vodou se mění na jemnou emulzi. Olej se lehko oplachuje a dodává dlouhodobý pocit komfortu.

Sprej závoj pro intimní zóny
Jemný sprej s příjemnou texturou věnuje pokožce svěžest, hydrataci a šetrnou péči a též na ní zanechá slabou květinovou vůni. Přípravek se nanáší na prádlo nebo pokožku, není nutné jej oplachovat.

Krém péče o intimní zóny
Ideální přípravek pro delikátní péči o jemnou pokožku intimních zón. Krém zajišťuje dlouhodobou hydrataci, změkčuje a dodává pocit komfortu, napomáhá neutralizaci nepříjemných

Žádné komentáře: