sobota 24. října 2020


 Nové série přípravků na vlasy BLONDE ICON byla vyvinuta speciálně pro ušlechtilý studený blond. Přípravky obsahují aktivní komplex Kerestore™ 2.0 a safírový prášek.

Kerestore™ je keratin příbuzný struktuře lidského vlasu, který rozpozná a zregeneruje i ta nejpoškozenější místa. Podle výsledků průzkumu společnosti Croda (Velká Británie) tento druh keratinu zesiluje každý vlas až o 5 %.

Safírový prášek je bohatý na železo a titan, který jej obarvují na osobitou modrou barvu. Prášek stimuluje tvorbu kolagenu, dodává vlasům hladkost a naplňují je drahocennou září.

Šampon pro neutralizaci žloutnutí
Obsahuje fialový pigment pro uchování ušlechtilého studeného odstínu zesvětlených vlasů, zabraňuje nežádoucímu zežloutnutí. Je vhodný pro časté používání.

Regenerační balzám na zesvětlené vlasy
Přípravek účinně obnovuje poškozená místa vlasů, naplňuje je silou a krásou. Používá se pro upevnění účinku neutralizace zežloutnutí po šamponu BLONDE ICON.

Regenerační sérum na zesvětlené vlasy
Sérum s inovačním složením odstraňuje suchost a lámavost zesvětlených vlasů. Přípravek se doporučuje používat po každém umytí hlavy.

Žádné komentáře: